У недељу, 01.06.2014. године, Средња школа ”Доситеј Обрадовић” и Гимназија Нови Кнежевац, традиционално су обележиле Испраћај матураната.

Матуранти наших школа су свој најлепши дан започели последњим часом са разредним старешинама, а затим наставили свечаним дефилеом на тргу у Новом Кнежевцу.
Након кратке шетње, матуранти су имали прилику да у позоришту уживају уз програм припремљен само за њих, који се састојао из хора, представе у организацији професора наших школа, рециталима, песмама, као и фотографијама ученика и професора.
Након читања Опроштајних писама и свечане доделе диплома, матуранти су своје славље наставили у мотелу ”Ловац”, а весела атмосфера и добро расположење, трајало је до раних јутарњих часова.
За ученика генерације је проглашен Поучки Стефан из одељења 3/3, смер аутомеханичар. Стефан је добитник и Вукове дипломе. Поред тога подељене су похвале ученицима који су показали изузетне резултате из појединих предмета и ваннаставних активности и који су учествовали на Регионалним и Републичким такмичењима.

no images were found