U nedelju, 01.06.2014. godine, Srednja škola ”Dositej Obradović” i Gimnazija Novi Kneževac, tradicionalno su obeležile Ispraćaj maturanata.

Maturanti naših škola su svoj najlepši dan započeli poslednjim časom sa razrednim starešinama, a zatim nastavili svečanim defileom na trgu u Novom Kneževcu.
Nakon kratke šetnje, maturanti su imali priliku da u pozorištu uživaju uz program pripremljen samo za njih, koji se sastojao iz hora, predstave u organizaciji profesora naših škola, recitalima, pesmama, kao i fotografijama učenika i profesora.
Nakon čitanja Oproštajnih pisama i svečane dodele diploma, maturanti su svoje slavlje nastavili u motelu ”Lovac”, a vesela atmosfera i dobro raspoloženje, trajalo je do ranih jutarnjih časova.
Za učenika generacije je proglašen Poučki Stefan iz odeljenja 3/3, smer automehaničar. Stefan je dobitnik i Vukove diplome. Pored toga podeljene su pohvale učenicima koji su pokazali izuzetne rezultate iz pojedinih predmeta i vannastavnih aktivnosti i koji su učestvovali na Regionalnim i Republičkim takmičenjima.

no images were found